Voor een tuinontwerp kunnen de volgende 5 stappen aangehouden worden:

Stap 1: Uitgangspositie: Op basis van een afspraak komen wij altijd bij u langs om uw tuin te bekijken. Hierbij kijken wij naar de staat van de tuin, de ligging, de woning etc etc.
Stap 2: Uw wensen: Vervolgens gaan we uw wensen in kaart brengen. Wordt het een compleet nieuwe tuin of wordt het een renovatie van de bestaande tuin? Wat voor type tuin wilt u? Welke elementen wilt u verwerkt zien? Welk budget heeft u? Etc etc.
Stap 3: Het ontwerp: Met de uitgangspositie en uw wensen in kaart gaan wij een ontwerp maken. In dit ontwerp verwerken wij natuurlijk onze kennis en kunde. Wij combineren de mogelijkheden van de uitgangspositie met uw wensen.
Stap 4: Planvorming Het ontwerp is de basis voor de nieuwe tuin. Deze gebruiken we dan ook om een een beplantingsplan op te stellen. Welke planten plaatsen we waar, in welke hoeveelheid, met welke bloeitijd, welke bloeiperiode etc.
Stap 5: De afwerking: Zodra stap 1 tot en met 4 doorlopen zijn, maken wij met u een afspraak om alles door te nemen. Wij lichten de gemaakte keuzes toe en vragen om uw mening. Desgewenst maken we een aantal aanpassingen op het ontwerp. Het definitieve ontwerp wordt voorzien van een heldere en duidelijke offerte, zodat u precies kunt zien waar u aan toe bent.

Na het ontwerp volgt de aanleg van de tuin >>>